Cyberdürer Brand & Interactive
Cyberdürer Brand & Interactive

Creative Design
  • .
  • .
  • .
  • .

Brand development – Exline offline-online image

Az Exline Tanácsadó és Fejlesztő Kft. megkeresett minket, hogy építsük fel a brand-jüket az alapoktól. Csak egy nevet kaptunk és egy koncepciót. Testhez álló feladat, a végeredmény reméljük magáért beszél. Hamarosan.
tovább

Infógrafikát készitettünk a UPC részére

A UPC részére több munkánk mellett egy számunkra nagyon testhezálló is akadt a napokban. Infografikát készítettünk a facebook oldalon futó Dekóder blognak, ami látványosan illusztrálja és kiegészíti a blogban elhangzottakat.

A new design for Momentán

A Momentán friss, fiatalos és jól navigálható oldalt kért tőlünk. Az előző weboldalak tapasztalatai alapján szabad kezet adtak a tervezésben, aminek a végeredményét bárki láthatja. Mi nem improvizáltunk :)
tovább

Integrated campaign – National Talent Program

A Nemzeti Tehetség Program részére készítettünk integrált kampányt (ATL-BTL). Az 1%-os felajánlások összesítései alapján sokkal ismertebb lett a program, illetve ez jelentős támogatást is jelent a tehetséges fiataloknak!
tovább

Branding

Egy jól átgondolt brand fejlesztési stratégia inspirálja az alkalmazottakat, hogy jobban dolgozzanak és aktivizálja a vásárlókat, hogy a passzív befogadóból aktív vásárlókká váljanak. Ne csak kedveljék, SZERESSÉK a márkát. Pl: Guinness, Ikea vagy magyarországon a Túró Rudi, a Pick.

Social Media

A közösségi média az őszinteségről szól. Ma már mindenről azonnal tudunk. A márka mögött az emberek válnak fontossá. Jobb ha ezt elfogadjuk és ennek fényében minnél hamarabb tisztában leszünk a social media jelenlétünkkel. Guy Kawasaki szavaival: Legyünk hitelesek és szerethetők!

Creative Design

Eredetiség - Könnyedség - Rugalmasság - Újrafogalmazás Problémaérzékenység - Kidolgozottság. Egyszerű ez, bárki utánunk csinálhatja, csak egy papír és egy toll kell hozzá. Meg némi szorgalom.

Integrated Communication

Egy cég kommunikációja sokkal összetettebb, mint ahogy elsőre látszik. A stratégiai gondolkodásmód következetes használata nem pénz kérdés. Hangoljuk össze a kommunikációt és ez megsokszorozza az erejét.