Cyberdürer Brand & Interactive
Cyberdürer Brand & Interactive

Creative Design
Home > Inside Cyberdürer

Inside Cyberdürer

A Cyberdürer egy kreatív digitális ügynökség. Brandeket és barátságokat építünk. Ügyfélkörünk szerteágazó, de egyben közös: megszokták a minőségi munkát és ragaszkodnak hozzá.

How did it start?

A Cyberdürer története Sydneyben kezdődik a George street-en, a 3 Wise Monkeys nevű becses pub-ban, ahol néhány korsó Carlton cold sör mellett egy induló cégről beszélgettünk. Itt ígértem meg kitűnő tanáromnak és barátomnak Lance Eliotnak, hogy hamarosan hasznosítani fogom a College-ban tanultakat, illetve nem hiába terveztünk heteken át betűket, töltöttünk el éjszakákat kreatív brainstorming-okkal.

Az elmúlt 10 évben sok cég kapott teljes vizuális megjelenést a Cyberdürertől, a brandfejlesztés egyik alap pillérévé vált a cégnek. A vizuális kommunikáció egyre összetettebb megjelenési formáival találkoztunk, sokat tanultunk az ügyfeleinktől és reméljük ők is tőlünk. Stratégiát tervezünk, brandeket építünk, integrált kampánnyal segítünk a célközönség hatékony elérében részt venni.

Miért szeretnek minket?

Táncoltatok már profi táncossal? Ugye, hogy szárnyakat kap az ember ha egy profi vezeti? Még mindig tudunk lelkesedni, a kihívások visznek előre minket. Az évek folyamán a több száz elkészült munka kialakított egy átlátható munkafolyamatot, ami a tervezési folyamatot sokkal kiszámíthatóbbá tette, illetve garantálja az egységesen magas színvonalú kreatívok létrehozását.

Több mint 10 éve foglalkozunk új brandek létrehozásával, illetve már meglévők újrafogalmazásával, átalakításával. Stratégiát építünk, kampányt tervezünk, médiát foglalunk. És megmondjuk azt is, amikor erre nincs szükség.

Hitelesek vagyunk

Nem mondjuk, hogy mindenre tudjuk a tökéletes megoldást, de törekszünk rá, hogy megtaláljuk a legjobbat. Folyamatosan változunk a digitális világgal együtt, állandó tanulásban vagyunk, és még élvezzük is. Évek óta bejáratott kapcsolatrendszerünk segítségével hatékonyan és eredményesen dolgozunk.

Gondolkodásmód

A gondolkodásról a legtöbb embernek valamilyen elvont dolog jut eszébe, pedig a brand holisztikus megfogalmazása csak kötött, struktúrált gondolkodás segítségével fejthető ki alaposan. Pontos gondolkodási sémák segítségével meghatározhatjuk a brandet, és leszűkíthetjük annyira, hogy sokkal könnyebb legyen megfogalmazni az igényeket és a lehetőségeket amelyek a jó brand felépítéséhez feltétlenül szükségesek.

Te tudod kinek, mi tudjuk hogyan!

Amikor már átlátjuk a folyamatokat és letisztult képünk alakul ki az aktuális cégről,  akkor jövünk mi a sok éves tapasztalatunkkal és segítünk a brandingben, a kampány elkészítésében, a közösségi médiában.

Amit mi szeretünk: