• .
  • .
frontpage1

Fal

A falakhoz sokféle előszerelt zsaluelemet ajánlunk. Ezek külső oldalát vastag grafitos polisztirol hab hőszigetelő zsalukéreg, belső oldalát szilárd, jól megmunkálható, hangcsillapító építőlemez alkotja, közéjük a helyszínen öntik a nagy teherbírású (vas)beton falmagot.

Tovább
frontpage2

Födém

A legfeljebb 12 m-es fesztávolsághoz önzsaluzó-önhordó kazettás vasbeton szerkezetet ajánlunk. Ezek fő,-mellékbordákból és vékonyabb fej-vagy talplemezből állnak. Hegesztett vasalást és takaréküreg képzőket szállítunk.

Tovább
frontpage3

Élettér

A lehető legkevesebb (de szükséges) gépészettel, a lehető legjobb minőségű belső terek gazdaságos megvalósíthatóságát ajánljuk Önnek: levegőminőség, hőérzet, fűtés-hűtés, hangszigetelés, fényviszonyok, takaríthatóság,….

Tovább
frontpage4

FELÚJÍTÁS, ENERGETIKA

A meglévő épületek felújításához hőszigetelésnél (a külső és belső oldalon), a hangszigetelésnél (külső és belső zajok ellen), nyílászáró-cseréknél, légcserénél-párakezelésnél, fűtés-hűtés terén, energetikai tanúsítvány készítésénél tudunk segíteni Önnek.

Tovább

Teszt hír 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur non magna id mi aliquet cursus eu ac leo. Aenean sed

Tovább
fp6

Mennyibe kerül

Itt találja termékeink árát és szállításuk feltételeit, valamint szolgáltatásaink és igénybevételük feltételeit és árát. Döntése könnyítéséhez készítettünk összehasonlító ártáblákat.

Tovább
fp7

Tervezés, Szakértés

Tervezési tapasztalatunk rendkívül szerteágazó. Ezen belül az otthonépítési területen is több száz megvalósult épület található. Szakértési gyakorlatunk az épületszerkezeti-tartószerkezeti, az akusztikai, épületgépészeti területeken rendkívül szerteágazó.

Tovább
fp8

Passzív ház

Cégünk saját tervezésben már a harmadik passzívházat valósítja meg, jelenleg egy darmstadti minősítésű villaház megvalósítása zajlik. Fal és födémrendszereink többsége már e feladatokhoz igazított műszaki fejlesztések utáni gyártási háttérrel rendelkezik.

Tovább

Kérdése van?

Üzenete:
Az Ön neve:

E-mail címe:

Konceptum Épületrendszer

1116 Budapest, Vasvirág sor 72.
Tel.: +36 1 208 5469
Fax: +36 1 382 0283