Cyberdürer Brand & Interactive
Cyberdürer Brand & Interactive

Kreatív Design
Főoldal > EU Tehetség konferencia

EU Tehetség konferencia

 

Megbízó

Nemzeti Tehetség Program

Áttekintés

Elkészítettük az Európai Unió Magyar Elnöksége keretében megrendezésre kerülő Tehetséggondozás EU Magyar Elnökségi Konferencia és Első Európai Tehetségnap kreatívjait és online-offline arculatát.

A konferencia célja, hogy a tehetséggondozás európai helyzetének áttekintése, illetve az együttműködési lehetőségek bemutatásra és továbbgondolásra. Mindez segít abban, hogy új, tehetséggondozásra fókuszáló együttműködések alakuljanak ki.

A Talent és a Tehetség szavak kezdőbetűjének szerencsés összecsengése adta az ötletet, hogy tipografikus megoldáson gondolkodjunk, ami mellett a Rubik-kígyó is megjelenik sematikusan az emblémában. Letisztult, lényegre törő embléma keletkezett, ami az EU-s csillag kör közepén a konferenciát is középpontba helyezi. A hajtogatott kinézet a kreativitást, a gondolkodás szabadságát erősíti.

A konferencia weboldala azokra a fontos elemekre utal, ami leginkább előtérbe kerül: gyerekkori tehetség gondozás – európai összefogás – és természetesen Budapest mint a konferencia szervezője. Az oldalon egyszerűen megtalálhatók a konferenciához kapcsolódó tevékenységek, foglalások illetve a részletes programok. Az öszkép elegáns, visszafogott, de mégis friss és mai.

Brand építés, weboldal fejlesztés,  art direction

Link

Tehetséggondozás EU Magyar Elnökségi Konferencia

Következő Projekt

UPC

Vissza a munkákhoz